tiistai 24. joulukuuta 2013

24. luukku: Kuukauden Lukijakissa: Joulukuu

Joulukuun lukijakissaa olette saaneet odottaa. Tämä olkoon joululahjani teille Rakkaat Lukijani! Olen saanut blogiini arvovaltaisen vieraan, josta olen nähnyt päiväunia. Ja ei, kyseessä ei ole joulupukki, vaikka nyt onkin jouluaatto. Kerrotko meille, kuka olet?
Minä olen nimeltäni Meggi (tai alkujaan Meggy). Olen rodultani Siperian metsäkissa ja tarkemmin Nevan naamiokissa. Olen väriltäni valkean harmaanruskea. Sanovat sen olevan hylkeen väri (seal). Silmäni ovat siniset ja kuin mustalla meikatut. Siitä varmaan tulee rotunimikekin.

Lähde: Tarja Halosen Twitter-kuvat

Oih, taidan olla rakastunut! Tai siis taisin olla jo aikaa sitten, kun ensimmäisen kerran sinusta kuulin ja kuvasi näin. Missä asut ja kenen kanssa?
Asun Helsingin Hakaniemessä Tarjan ja Pentin kanssa.

Olenkin seurannut heidän kissa-asioitaan. Olen tosi iloinen siitä, että sinä muutit heille, koska mielestäni joka taloudessa olisi hyvä olla kissa! Ja tietysti tärkein, eli mikä on lempiruokaasi? 
Lempiruokaani ovat katkaravut – mutta saan niitä vain kerran viikossa. Olen kuulemma lievästi allerginen kalalle. Tavallisesti syön erilaisia raksuja ja kosteaa kissanruokaa. Emäntäni valittaa, että yhtenä päivänä kelpaa yksi - toisena toinen. Mutta kuka sitä sitten aina tahtoisi samaa syödä – paitsi sitten taas joskus niin. Emäntäni ei oikein tunnu taipuvan tähän kokeilevaan ruokamenuuseen.

Minä niin tiedän nuo emännät. Eivät oikein pysy aina kissamenossa mukana. Mitä teet mieluiten?
Lempipuuhatkin vaihtelevat, mutta kissapalloilu on aika kivaa. Emäntä tai joku muu heittää (mieluiten tinapaperista) pallon. Minä otan kiinni ja joskus palautan sen heittäjälle. Muutenkin kiinniottaminen on kivaa. Iltauutiset katson tietysti jonkun sylistä.

Pallot on kyllä tosi kivoja. Täytyy ehdottaa omalle emännälle tuota tinapaperipalloa. Uskon, että näin jouluna se voisi onnistuakin. Mikä on mottosi?
Ihmiset voisivat oppia paljon kissoilta, jos he eivät olisi niin kovin kiireisiä.

Hauskan karvaista joulua kaikille Meggi

Olipa viisaasti sanottu. Kiitos sinulle Meggi! Ja kiitokset myös emännällesi sihteerinäsi toimimisesta! Kuulin, että hänellä on tänään merkkipäivä. Välitäthän hänelle kehräävät onnentoivotukset!

Suomen kuuluisimman kissan terveisten myötä toivotan 
oikein hyvää ja rauhallista joulua kaikille lukijoilleni!

1 kommentti:

  1. Kiitos kissasarjasta, vaikka en kaikkia luukkuja avannutkaan. Hyvää ja rauhallista joulunaikaa Leijonalle ja kaikille sen kavereille, kotijoukkoja unohtamatta.

    VastaaPoista