maanantai 9. joulukuuta 2013

9. luukku: Jouluposti


Jouluun kuuluu kortit ja postit, niin ainakin emäntä väittää. Meillä on taas hirmuisen iso nippu kortteja ja kirjekuoria. Minä en millään olisi jaksannut ruveta korttipuuhiin, mutta emäntä vähän niin kuin pakotti minut. Ja sitten jouduin vielä korttitelineeksikin!

On ne kortit ihan kivoja, kun niitä tulee meille. Viime vuonna meille tuli aika monta, ja emäntä laittoi ne kaapin oveen kuusen muotoon.
Nyt ei ole vielä tullut yhtäkään. Tarkastin Postin sivuilta, että ollaanko meillä jo myöhässä, mutta ehtii vielä! Perjantaina 13.12. pitää laittaa ne postit, jotka menee punaiseen kuoreen sellaisilla joulumerkeillä. Sitten ehtii vielä keskiviikkona 18.12., jos laittaa hienommalla joulumerkillä. Ja äkkipikalähetykset pitää laittaa viimeistään perjantaina 20.12.

Niin ja jos ulkomaille postin haluaa jouluksi, täytyy katsoa vielä aikaisempia päiviä. Laskeskelin, että meidän korttien pitäisi ehtiä, vaikka emäntä onkin vähän viime tipassa nyt. Sillä ei nimittäin ole vielä kaikkia korttejakaan valmiina, kun sille tuli laskuvirhe.

Minä jään odottelemaan, josko pian alkaisivat ensimmäiset kortit tupsahdella postiluukusta. Mutta mielummin ottaisin kyllä kivoja paketteja vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti