keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kuuluisa kissa 11: Katti kaiken tietää (Cat in the hat)

Kuva: Wikipedia
Tämän kisseportaasijakson päähenkilö pukeutuu puna-valkoraidalliseen hattuun. Minusta sen nimi suomeksi on paljon parempi kuin sen alkuperäinen nimi. Katti kaiken tietää. Se kuulostaa hienolta! Paljon hienommalta kuin kissa hatussa.

Tuo Katti seikkailee kirjassa, elokuvassa ja televisiossa. Luin myös, että se on nähty teatterissakin! On vissiinkin nykyajan trendi, että kuuluisat kissat ovat monessa paikassa. Katti on lähes kuusikymppinen eli tuttu varmaankin myös vähän varttuneemmille lukijoilleni. Nuoremmat ovat voineet nähdä Katin viime aikoina televisiossa.

Katti kaiken tietää voisi olla myös minun nimeni. Minäkin tiedän paljon, hyvin paljon, tavallista kissaa enemmän. Olemme melko samanlaisia: uteliaita ja tietäväisiä. Opetamme lapsille tärkeitä asioita ympäröivästä maailmasta.

Televisiossa Katti kaiken tietää lentää hassulla autontapaisella kahden lapsen, kalan ja kahden hassun sinipäisen kanssa. Minusta Katti on varsin hyvä tyyppi, mutta ei se kyllä ihan kaikkea tiedä. Ei esimerkiksi minun oikeaa nimeä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti