keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Kuuluisa kissa 12: Meowth

Kuva: Bulbapedia
Tämänkertainen kuuluisa kissa on tullut tutuksi Pokémon-sarjasta ja videopeleistä. Se ei ole yhtä vanha kuin useat aiemmat kuuluisat kissat, mutta iäkäs jo hänkin. Meowth rakastaa pyöreitä ja kiiltäviä esineitä, ja se haluaa tulla rikkaaksi!

Oikeasti tuo hassu kissannäköinen Pokémon on vähän ilkeä ja ahne, mutta aika hassu ja ainakin yritteliäs. Se on hyvä piirre kissassa, minussakin tottakai! Yritän mennä kaappiin, parvekkeelle ja ulos, mutta ääneni ei ole vielä oppinut avaamaan ovia ja lukkoja. Yritys jatkuu!

Meowth seikkailee yhdessä Rakettiryhmän Jessien ja Jamesin kanssa. Jos ne eivät olisi niin ilkeitä, voisin sanoa, että ne ovat emäntä ja isäntä. Paitsi kyllä se on ilkeää, ettei emäntä aina anna kinkkua, kun sitä haluan. Meowth yrittää yleensä aina varastaa jotakin. Minä en moiseen puuhaan ole viitsinyt ruveta, jos emännän porkkanakakun juustokuorrutetta ei lasketa.

Meowthilla on kuitenkin myös lämpimiä tunteita, ja se on joskus rakastunutkin. Minusta se kertoo siitä, että vaikka olisikin ilkeä tai jopa paha, ei ole ihan kokonaan paha.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti